Higiene bucal

Pla promocional de neteja bucal per a mascotes amb un 15% dte fins el 15 de Novembre

Regala una neteja bucal a la teva mascota. La seva salut t'ho agrairà. 

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? A VETAMIC Veterinaris t'ajudem a realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas es veurà perjudicada la salut de la resta del seu cos.


Per què és necessari realitzar una neteja bucal a la nostra mascota?

El problema del mal alè, denominat halitosi, és molt comú a les nostres mascotes a causa de diferents factors com els següents:

  • La ingesta d'aliments cassolans, principalment en llauna o humits.
  • La conseqüent acumulació de brutícia.
  • L'acidesa de la saliva.
  • La manca d'una correcta neteja entre las peces dentals.

Primer servei

Iure reprehenderit qui in ea voluptate

XX €

Segundo servei

Consequuntur magni dolores eos

XX €

Tercer servei

Est qui dolorem ipsum quia dolor

XX €

Serveis inclosos

  • Pack preanestèsic / prequirúrgic
  • Anestèsia general
  • Neteja de placa dental
  • Assessorament preventiu
  • Descompte del 10% en productes de botiga per a la higiene bucal

A la neteja bucal també queda inclòs al preu si cal fer alguna extracció de dent, excepte la "muela carnicera".

¿En què consisteix una higiene bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota. Per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. Malgrat que es tracta d'un procés senzill practicat pel veterinari, necessita d'un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives

A VETAMIC Veterinaris t'assessorem sobre les mesures a prendre per mantenir una boca sana. Amb aquestes tres simples regles podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El Raspallat de les dents 

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà, sens dubte, la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el teu veterinari els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació 

Existeixe en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota. Per aquest motiu, t'aconsellem et deixis guiar pel teu veterinari sobre quina és la millor alimentació per a la teva mascota. Sobretot, no li donis aliments o sobres restants de les menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de tosca a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

Complements específics

Igualment disposes en el mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que de ben segur el teu veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota. Consulta al teu veterinari quin és l'ideal i més adequat.


La salut de la teva mascota és el més important.

Cuida el seu benestar, cuida el que més t'importa.

Treballa amb nosaltres

A VETAMIC Veterinaris desenvolupem programes de formació per a estudiants, auxiliars i programes d'internat per a veterinaris novells.

Si la teva passió és la medicina animal, envia'ns per correu electrònic el teu C.V.

VETAMIC

Hospital Veterinari Cambrils: 977 792 374
Centre Veterinari Miami Platja: 977 811 192
Centre Veterinari Cambrils: 977 366 239
Centre Veterinari l'Ametlla de Mar: 977 493 487

vetmiami@gmail.com
vetmiami@yahoo.es