Comunicat sobre les mesures de prevenció del COVID-19

24.03.2020

Degut a la situació actual respecte la pandèmia del COVID-19 i seguint el protocol sanitari vigent, per tal de mentenir la seguretat dels nostres treballadors, clients i pacients, Anicura Vetamic veterinaris es veu obligat a implantar les següents mesures:

S'aplaçaran aquelles visites i procediments quirúrgics no urgents, per la qual cosa s'atendran només les visites i cirurgies urgents i/o de seguiment que siguin estrictament necessàries.

L'entrada a la sala d'espera serà restringida i només serà permesa a clients que per alguna condició especial s'hagi d'esperar asseguda.

Es visitarà l'animal sense la presència del propietari a la consulta.

Només es permetrà l'accés a la zona d' hospitalització, quiròfan i radiologia en situacions excepcionals.

En el cas d'haver d'entrar a la sala d'espera o a l'Hospital, és necessari desinfectar-se abans i després de sortir amb antisèptic.

Els propietaris que presentin símptomes no han d'acudir a la clínica i, en cas de necessitar assistència veterinària, preguem que es posin en contacte telefònic amb el centre.

A Anicura Vetamic veterinaris segueix estant obert al servei dels animals i els seus propietaris, però en cas de contagi es veuria obligat a entrar en quarentena, havent de tancar l'Hospital fins a nou avís i deixant de poder oferir assistència veterinària a centenars de mascotes i les seves famílies.

Lamentem les molèsties ocasionades i preguem enteneu les cirumstàncies i respecteu les mesures preventives per garantir la seguretat de tots.

Gràcies per la vostra confiança