Serveis

A VETAMIC disposem de quatre centres veterinaris a Cambrils, Miami Platja i l'Ametlla de Mar amb instal·lacions modernes i de professionals altament qualificats que garanteixen serveis especialitzats. Persones i equipaments centrats en un objectiu comú: una atenció integral per garantir el benestar i la salut de les mascotes, per cuidar del teu fidel amic.


Traumatologia i ortopèdia

Gràcies als serveis de Traumatologia i ortopèdia per mascotes, podem resoldre fractures òssies, anomalies congènites i problemes articulars. Fem servir instruments específics, apliquem les tècniques apropiades segons la naturalesa del problema i dediquem un seguiment acurat per a la seva total recuperació.

Oftalmologia

Per a la resolució de qualsevol tipus de malaltia que afecti els ulls es requereixen instruments específics i veterinaris especialistes, ja sigui per al diagnòstic de malalties com per al tractament i cirurgies. Atenem patologies comuns i casos més complexes.

Reproducció

A VETAMIC t'ajudem a fer criar a la teva mascota i et donem els serveis per tal que tot el procés de gestació estigui controlat des del primer moment i que  la família creixi sense perill per la mare. Comptem amb l'equip necessari per detectar el zel, diagnosticar la gestació, fer un seguiment de la femella i veure qualsevol anomalia relacionada amb antelació. Realitzem cesàries en cas de part problemàtic i examinem als cadells amb l'objectiu que creixin sans durant la lactació fins al deslletament. També fem intervencions quirúrgiques habituals per l'esterilització de la teva mascota, cosa que aconsellem en el cas de que no vulguis fer criar el teu animal de companyia.

Diagnòstic per imatge

Disposem dels especialistes i l'equip necessaris per obtenir imatges molt útils que garanteixen el diagnòstic i el tractament més adequat. La Radiologia digital ens permet observar amb més precisió i nitidesa anormalitats en els teixits tous. Utilitzem l'Ecografia doppler per valorar l'estat dels òrgans abdominals, diagnosticar gestacions o guiar en la presa de mostres. L'Endoscòpia i laparoscòpia ens permet observar de forma directa i no intrusiva l'interior de l'aparell digestiu i realitzar petites intervencions sense necessitat d'utilitzar el bisturí a través d'orificis naturals. També realitzem proves més especials, com un TAC (Tomografia Axial Computeritzada).

Medicina interna felina

Som una Clínica Amable amb els Gats. Comptem amb professionals d'ampli coneixement i experiència en Medicina Felina i les característiques pròpies dels gats: el seu comportament, malalties, símptomes i tractaments específics. Hem dissenyat els espais i els protocols per garantir l'atenció mèdica veterinària, el servei i l'experiència més agradable pels felins.

Geriatria

Si la teva mascota ha complert set anys, requerirà d'atencions i cures especials per garantir una bona qualitat de vida. En aquesta nova etapa és més vulnerable, disminueixen les seves capacitats funcionals i augmenta el risc de patir certes malalties. A VETAMIC disposem de serveis i revisions específiques que ens ajudaran a cuidar a la teva mascota sènior.

Medicina interna i preventiva

Gràcies als serveis de Medicina General i Preventiva podem oferir un servei més integral a les mascotes. Tenim una comunicació directa amb els propietaris, realitzem les revisions i el seguiment necessaris per obtenir un diagnòstic ràpid i el tractament més eficaç. Els protocols preventius, les campanyes, revisions i l'aplicació de tècniques avançades fan possible mantenir la salut i el benestar de la teva mascota. 

Cirurgia

A VETAMIC disposem d'instal·lacions i quiròfans totalment equipats amb aparells d'anestèsia i de monitoratge per garantir la màxima segurat durant la intervenció. Realitzem anàlisi prequirúrgic per detectar qualsevol anomalia i realitzem intervencions quirúrgiques de diversa complexitat amb un acurat seguiment posterior. Realitzem cirurgies preventives (esterilitzacions, higiene bucal, etc.), de teixits tous, traumatologia i oncologia.

Altres serveis

 • Làser quirúrgic CO2

 • Electrocardiografia

 • Microscopi quirúrgic

 • Anestèsia i monitorització

 • Servei d'analítiques propi

 • Hospitalització diurna

 • Neteja dental per ultrasons

 • Fisioteràpia

 • Làser terapèutic

 • Botiga especialitzada

 • Perruqueria canina (al Centre Veterinari de Cambrils i a Miami Platja)


Ajuda'ns a millorar el nostre servei, demana hora concertada 


Necessites contactar amb nosaltres?

Treballa amb nosaltres

A VETAMIC Veterinaris desenvolupem programes de formació per a estudiants, auxiliars i programes d'internat per a veterinaris novells. 

Si la teva passió és la medicina animal, envia'ns per correu electrònic el teu C.V.

VETAMIC

Hospital Veterinari Cambrils: 977 792 374
Centre Veterinari Miami Platja: 977 811 192
Centre Veterinari Cambrils: 977 366 239

vetmiami@gmail.com
vetmiami@yahoo.es