VETAMIC, des del 1987 al vostre servei

VETAMIC va néixer fa més de 30 anys per donar servei i tenir cura de la salut de les mascotes. Gràcies al bon servei als animals de companyia i a l'atenció envers els seus propietaris, hem pogut créixer, tant en número de centres, com en personal i equipaments. Des del 1987 invertim temps i recursos en els professionals, els coneixements, els equipaments, els animals i les persones propietàries de les mascotes. Perquè creiem que donar el millor és l'única manera d'oferir el millor servei.VETAMIC Veterinaris som un equip de professionals amb gran vocació per la cura i el benestar de les mascotes. Creiem en els animals com a part integradora de les famílies que completen la nostra unitat familiar i ens ajuden a relacionar-nos amb el nostre entorn, complint una missió integradora i educativa a nivell social, així com per fomentar el respecte i la comunicació amb la natura. Especialització i formació són dues constants en el nostre equip per garantir la salut de la teva mascota.

Els nostres centres

VETAMIC Hospital Veterinari de Cambrils

Des de l'any 2012 atenem als animals de companyia al nostre hospital veterinari de Cambrils. Comptem amb instal·lacions de 350 m2 on oferim serveis i urgències veterinàries amb l'última tecnologia en medicina i cirurgia.

VETAMIC Centre Veterinari Miami Platja

Tot va començar en aquest centre veterinari de Miami Platja l'any 1987, quan el fundador de VETAMIC Jordi Cabré va obrir un consultori de serveis veterinaris, perruqueria canina i botiga especialitzada. Sentimentalment és molt important per nosaltres!

VETAMIC Centre Veterinari de Cambrils 

El nostre centre veterinari de Cambrils és molt familiar i proper. En funcionament des de l'any 2000, oferim serveis veterinaris, perruqueria canina i botiga especialitzada per les mascotes que ens visiten.

El nostre equip

Comptem amb un equip de veterinaris amb anys d'experiència, passió, formació constant i alta especialització en medicina animal. Tractem als nostres clients com si fossin de la família, amb empatia, sensibilitat i un somriure, perquè esperem que la visita a VETAMIC resulti el més agradable possible.


Jordi Cabré

Veterinari

Anna Martí

Veterinària

Anna Perpiñá

Veterinària

Ana Blanco

Veterinària

Vanesa Solé

Veterinària

Carol Blasco

Auxiliar Tècnic Veterinari

Charo Calvera

Auxiliar Tècnic Veterinari

Rosi Galván

Auxiliar Tècnic Veterinari

Estefania Franquet

Auxiliar Tècnic Veterinari

Mònica Alonso

Auxiliar Tècnic Veterinari

Judith Balastegui

Auxiliar Tècnic Veterinari


Necessites contactar amb nosaltres?

Treballa amb nosaltres

A VETAMIC Veterinaris desenvolupem programes de formació per a estudiants, auxiliars i programes d'internat per a veterinaris novells. 

Si la teva passió és la medicina animal, envia'ns per correu electrònic el teu C.V. 

VETAMIC

Hospital Veterinari Cambrils: 977 792 374
Centre Veterinari Miami Platja: 977 811 192
Centre Veterinari Cambrils: 977 366 239

vetmiami@gmail.com
vetmiami@yahoo.es